Dahlia Lodge - luxe Bed & Breakfast


Up ]                            Omgeving

 

Slaapkamer
Woon/Eetkamer
Badkamer
Tuin
Picknick
Routebeschrijving
Prijzen & reserveren
Omgeving
Referenties

 

De Hoeksewaard staat bekend om zijn fiets- en wandelroutes. Het eiland Tien Gemeten leent zich hier uitstekend voor. Elk uur vaart het pontje heen en weer. Met een picknickmand kunt u hier uren vertoeven. Informatie over fiets-, en wandelroutes zijn bij mij verkrijgbaar.

 

Bij Goudswaard zijn de Korendijkse Slikken, een mooi natuurgebied. Tevens kunt u bij warm weer een bezoekje brengen aan het Spui waar u een frisse duik kunt nemen en genieten van de zon.

 

Ook golfers komen hier aan hun trekken. In Numansdorp, ongeveer 10 minuten rijden, ligt een fraai aangelegde golfbaan. Deze baan heeft de A-status.

 

Als u een middag wilt winkelen kunt u naar het gezellige plaatsje Oud-Beijerland of naar het iets verder gelegen  Strijen. Maar u kunt natuurlijk ook naar Rotterdam. Het is ongeveer 25 minuten rijden tot hartje centrum.

Even over de Haringvlietbrug ligt Willemstad. Lekker langs de haven slenteren of genieten van een heerlijke lunch op een van de gezellige terrasjes.

Een bezoekje aan Den Briel is ook zeker de moeite waard.

 

In de Hoeksewaard zijn diverse tuinen te bezichtigen waaronder de Elzentuin in Oud-Beijerland, waar ook kan worden gegeten. Het iets verder gelegen Arboretum Trompenburg in Rotterdam is ook zeker een bezoekje waard.

 

Zonliefhebbers kunnen terecht op het strandje 'de Banaan' gelegen aan de andere kant van de Haringvlietbrug. U kunt het ook dichterbij zoeken. Op ongeveer 5 minten rijden ligt De Kaai, een grasveld aan het Haringvliet, waar u een frisse duik kunt nemen. Wilt u liever het water op dan zijn hier ook verschillend mogelijkheden voor. Op de Binnenmaas kunt u een kano of roeiboot huren. In Numansdorp ligt de klipper 'Hollands Diep'. Dit dient wel vantevoren gereserveerd te worden. Met een bootje de Biesbosch in is ook mogelijk.

 

Wilt u echt ontspannen dan kunt u naar Thermen Barendrecht, een luxe kuuroord.

 

Over al het bovengenoemde kunt u bij mij informatie en foldermateriaal krijgen.