Dahlia Lodge - luxe Bed & Breakfast


Up ] Slaapkamer ] Woon/Eetkamer ] Badkamer ] Tuin ] Picknick ] Routebeschrijving ] Prijzen & reserveren ] Omgeving ] Referenties ]                            Introduktie

 

Ons landelijk gelegen dijkhuis staat in een dorpje ongeveer 20 minuten ten zuiden van Rotterdam. De schuur is omgetoverd tot een luxe verblijf voor 2 personen, met een mooi uitzicht over de polder. Geurende rozen en Dahlia's staan voor de ramen. Dahlia's zijn mijn lievelings bloemen en zijn overal in de tuin te vinden. Met het eiland Tien Gemeten op steenworp afstand en de vele fiets- en wandelroutes kun je hier tot rust komen en genieten van al het moois dat de Hoekse Waard te bieden heeft.

 

Een jarenlange droom werd werkelijkheid toen wij in de zomer van 2003 de knoop hebben doorgehakt en besloten een B&B te beginnen. Ik zelf heb enkele jaren  in de reiswereld gewerkt en prive hebben we tijdens vakanties in Engeland en Zuid-Afrika vaak in een B&B geslapen. De gemoedelijke sfeer die ik daar aantrof probeer ik nu zelf te creeren voor mijn gasten.

Onze schuur leende zich uitstekend voor een gastenverblijf, dus gingen we aan de slag. De lodge heeft een eigen ingang en parkeergelegenheid. Er is een terras met fietsenberging. Binnen is de ruimte verdeeld in een slaapkamer, een eet-,zitkamer en een badkamer. Uiteindelijk is het een heerlijke luxe omgeveing geworden war je lekker kunt ontspannen en tot rust kan komen..

Mijn man, ik en natuurlijk onze kinderen Max(7) en Britt(3), zullen u van harte welkom heten in de Dahlia Lodge.